5 предимства на акумулаторната градинска техника

Akumulatorna-gradinska-tehnika

5 предимства на акумулаторната градинска техника 

Предимствата на градинските инструменти оборудвани с батерия.

Давате ли своя личен принос да поддържате въздуха чист?  Захранваните с батерии градински инструменти са екологична алтернатива. Те намаляват вредните емисиите и консумацията на енергия. С безжични инструменти, можете да свършите всяка работа в двора и градината.

Ще разгледаме 5 предимства на акумулаторните инструменти. Все повече градинари превключат от електрически инструменти към акумулаторни. Али акумулаторната технология успява да се справи и с това? Да видим!

1/ Удобство при работа.
Можете да отидете навсякъде с акумулаторните си инструменти. Съхраняват се лесно и се пренасят лесно. Позволяват пълна независимост от електрическата мрежа, кабели и контакти по време на дейност. Лекотата позволява перфектно управление и маневреност. Независимо дали става дума за професионално озеленяване или за хоби дейност в частната градина, удобството и предимствата са налице.

2/ Висока енергийна ефективност
Днешно време батериите използват литиево-йонна технология. Тази технология осигурява мощна, дълготрайна и висококачествена батерия. А това гарантира максимална производителност, за да се свърши работата в градината навреме. Литиево-йонната батерия дава на инструментите, лекота, съчетана с много мощност.

3/ Висока производителност
От гледна точка на производителността съвременните акумулаторни градински инструменти направиха огромен скок. Освен чистата им функционалност отредена от тяхното предназначение, в много от моделите има вградени и екстра функции: LED светлини, удобни ръкохватки против изпотяване, сензори против прегряване на инструментите и много други такива екстри, които удължават работния процес и естествено производителността.

Напредъкът в технологията на батериите позволява използването на постоянна мощност за тежки работни дейности, използване по всяко време на инструментите, както и поддържането на постоянно ниво на напрежение от начало до края на работния режим на батерията.

Предимства на акумулаторната градинска техника.

.4/ Екологичност
Има много източници на замърсяване на въздуха. Автомобилите са най-очевидни, но не забравяйте малките двигатели. Косачките и моторните триони също излъчват вредни емисии във въздуха. Sпоред Агенцията за опазване на околната среда на САЩ, емисиите pri косене на трева допринасят близо 33 процента за общото замърсяване. Не се тревожете обаче: версии на любимите ви инструменти за  градината с батерия стават все по -достъпни. Рециклирането на батериите е страхотен начин за икономия на ресурси и добавя допълнителна еко стойност.

5/ Универсалност.
Повечето производители правят една батерия за цялата си продуктова линия. След като изберете любимата си марка, можете да си купите една батерия, която да използвате с всичките си безжични устройства. Посетете локалния дилър на градинска техника, за да изпробвате различни модели модели и да намерите тези, които най-добре работят за вас. Най-добрите компании (Stihl, Bosch, Infaco и др.), които предлагат акумулаторни инструменти на световния пазар, предлагат една батерия, която може да пасне на всеки от инструментите на марката в акумулаторната категория.

Акумулаторната градинска техника и безжични градински  инструменти можете да си купите от фирмите регистрирани в категория Градинска техника 🛠 в портала ГРАДИНА  БГ.

 

Отговорете