FarmBot улеснява управлението на домашната градина.

FarmBot-Genesis
FarmBot-Genesis-XL

С FarmBot домашната градина се управлява лесно!

FarmBot е автоматизирана система с отворен код, която улеснява управлението на вашата домашна градина.

Днешно време потребителите желаят да проследят храната от фермата до вилицата. Това изисква напълно проследимо производство на храни и микроземеделие.

Следващото поколение производство на храни се нуждае от FarmBot. Тази система дава възможност на хората да създават и управляват градина си с помощта на лаптоп, таблет или телефон. Използвайки технологията с отворен код, домашните градинари могат да сглобяват софтуера и хардуера, които контролира автоматизираното засаждане, поливане и мониторинг на културите.

Според основателят на системата Рори Аронсън, FarmBot помага на потребителите да произвеждат и отглеждат собствена храна. И добавя –  „Това е много повече от това да знаете откъде произхожда храната ви. С нашата технология с отворен код всеки, може да даде своя принос и да ни помогне да изградим бъдещето на земеделието. “

FarmBot стартира през 2016 г., като пусна на пазара първоначалния си продукт и технологията FarmBot Genesis. Благодарение на амбициозни микро фермери, компанията набра скорост и започна да доставя все повече FarmBot системи на нетърпеливите клиенти.

Физическата система FarmBot е приведена в съответствие с културите, които ше заложите във вашата виртуална версия на уеб приложението. Ето как Farmbot може надеждно да разпределя вода, торове и други ресурси. И да поддържа вашите растенията здрави и процъфтяващи. Тъй като не изисква никаква деликатна сензорна технология, FarmBot е по-евтино решение от  другото промишленото прецизно земеделско оборудване на пазара. И с неговия универсални възможност, можете да настроите FarmBot да изпълнява почти всяка градинска задача, която желаете.

С FarmBot домашната градина се управлява лесно!

Вижте и други статии на тема градинска техника.

 

Отговорете