Поливни системи 💧 Озеленяване страната 🌷

АКВАНОЙС EООД

Akvanojs logo

Поливни системи Акванойс ЕООД.

Поливни системи Акванойс ЕООД

Фирмата е специализирана в проектирането и изграждането на автоматизирани подземни, поливни системи свързани с аграрното и ландшафтно напояване. Предлагаме широк набор от помпи и помпени станции за битово и промишлено водоснабдяване, като за целта се стремим да предложим на своите клиенти широка гама продукти на водещи световни фирми.

Озеленяване и Поливни системи - Акванойс Ние от АКВАНОЙС ЕООД предлагаме изграждане на градини, поливни и дренажни системи. Цялостните решения предлагани от нас включват както създаването на дворни градини, така и пространства около хотели, ресторанти, заведения. Изграждаме и по-нестандартни проекти като интериорно озеленяване, тераси, площадни пространства, декоративни настилки, водни ефекти, скални кътове и алпинеуми. Изграждане на градини по проект, поливни и дренажни системи, градинско осветление, реконструкция на съществуващи градини, възстановяване на озеленени пространства (тревни площи, храстови масиви, цветни композиции, детски площадки и др.

Поливни системи Акванойс ЕООД.

АКВАНОЙС ЕООД предлага проектиране и изграждане на система за капково напояване. Това е най-икономичният по разход на вода начин за напояване на земеделски площи с трайни насаждения. При този метод на поливане водата се подава чрез надземни или подземно положени шлаухи или твърди тръби и чрез монтирани до растенията капкообразуващи елементи директно в областта на корените на растенията. Чрез непрекъснато подаване с капки се подава точно необходимото количество вода на растението, без да се губи вода от изпарение и просмукване.

При необходимост на капковата система за напояване, допълнително към водата могат да се добавят торове за подхранване и препарати. Системата за поливане дава възможност за автоматизиране на процеса. Това води до точно контролиране на времето за поливане и малък разход на труд и енергия. Силно се намалява отнемането на минерали и подхранващи вещества от почвата от изтичащата вода, осоляването и замърсяването с препарати. Поради контролираното локално подаване на вода и торове се намалява развитието на плевелите.

Екипът специалисти на АКВАНОЙС ЕООД е в състояние да се отзове и да помогне при възникването на проблем. Имате нужда от съвет в областта на дейности свързани със озеленяването или поддръжката на зелени площи? Не се колебайте свържете се с нас.

Поливни системи – Акванойс ЕООД.