Декоративни разсадници 🌴 Озеленяване страната 🌷 Затревяване зачимяване хидропосев ⛳

АВА ПАРК ЕООД

Ava Park Logo

Озеленяване Ава Парк

Озеленяване Ава Парк Gradina BG

Нашата компания е създадена през 2000г. и оттогава извършва градинско и парково строителство. Фирма Ава Парк постоянно се стреми да интегрира в своята работа всички новости в озеленяването.

Ние разполагаме със собствена производствена база.  В тази база, декоративен разсадник, ние произвеждаме декоративни дървета, храсти и цветя доскоро непознати в България. АВА ПАРК разполага с всички машини необходими в процеса на озеленяване.

Озеленяване Ава Парк

Благодарение на тясното сътрудничество с колеги от Италия, АВА ПАРК внедрява в работата си много новости в борбата с ерозионните процеси при наклонени терени и скатове за постигане на пълен ерозионен контрол.

За тази цел нашата компания пусна в експлоатация хидропосевна инсталация за засяване на укрепващи тревни смески по магистрали и пътни участъци (виж видео).

С новото оборудване нашият екип вече постига първите си успехи в това начинание. След консултации с чужди специалисти АВА ПАРК успява да овладее и започва да прилага нови методи за производство на растения и поддръжка на съществуващите насаждения в градската среда.

Независимо дали имате нужда от озеленяване, поддръжка, проектиране или инсталиране ние сме готови да отговорим на Вашите потребности. Обадете ни се – ние сме на ваше разположение!

Добре дошли във фирма за озеленяване Ава Парк. Ние разполагаме с всички машини (цялата градинска техника) необходими в процеса на озеленяване.