Градински мебели ⛱️ Градинска украса орнаменти 💎 Барбекю градински аксесоари 🍖

БРИЗ 95

LogoGradina

Градинско обзавеждане Бриз 95

Градинско обзавеждане Бриз 95

Фирма „Бриз 95“ ООД – гр. Севлиево е създадена през 1995 г. и от тогава стои на едно от челните места в страната по производство и търговия с градинско обзавеждане.

Фирмата произвежда широка гама от градински мебели, предназначени да внесат уют, удобство и красота.
Изделията са бетонови отливки за обзавеждане на ресторанти, хотели, градини, паркове, вилни места и др.
Клиенти на фирмата са основно строителни предприемачи и хора с тънък усет към красотата и изяществото в ландшафтното проектиране.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с нашите клиенти, изделията на Бриз 95 са вече добре познати и на чуждите пазари. С голям успех се реализира продукцията ни в Швейцария, Румъния, Гърция, Кипър, Молдова, Украйна, Македония.

Широката гама от форми, които фирмата произвежда и обогатява със всеки нов сезон е резултат от непрекъснато нарастване на интереса към номенклатурата, която предлагаме. Потопете се в приказния свят от цветове и форми, посещавайки изложбената ни площ в гр. Севлиево.

Бриз 95 ООД – Севлиево. Офис и производство – Севлиево, ул. „Марин Попов“ 64. Изложбена площ – на пътя София-Варна, на 8 км преди Севлиево, бензиностанция „Лукойл“ – с. Ряховците. В нашият градински център можете да намерите мостри на цялата гама декоративни отливки от бетон, които произвеждаме.

Добре дошли в градинско обзавеждане Бриз 95:

 

 

Продукти