⛱️ Градински мебели 🎪 ☂️ Градински беседки, шатри, перголи, чадъри 💈 Градинско и парково оборудване 💎 Градинска украса орнаменти Барбекю градински аксесоари 🍖

ДЕКОР ГАРДЕН EООД декоративни градински елементи

Decorgarden logo

ДЕКОР ГАРДЕН EООД декоративни градински елементи, градинско обзавеждане.

ДЕКОР ГАРДЕН EООД декоративни градински елементи

Декор Гарден е компания с традиции в производството и продажбата на градинско обзавеждане. Компанията е създадена през 2012 година. Но в нея работят хора, които от повече от 20 години развиват успешно производство на декоративни бетонови отливки.

Централният офис на Decor Garden се намира в гр. Севлиево. Компанията работи с клиенти от цялата страна и чужбина.

ДЕКОР ГАРДЕН декоративни градински елементиПрез годините фирмата се е доказала като стабилна, иновативна и отворена за нови идеи. Почти 80% от продуктите, които предлага фирмата са собствено производство. Това е нещо, което е рядко срещано особено в последните години.

Компанията предлага изключително голямо разнообразие от декоративни бетонови отливки. Като балюстради, колони, статуетки, барбекюта, елементи за басейни, пейки, фонтани, саксии, кашпи и други. А и може да ви предложи всичко, от което се нуждаете за вашата градина, заведение, хотел или други видове открити площи.

Декор Гарден е предпочитан партньор за голям брой предприемачи. Тези, които създават едни от най – елитните хотели по морето и в планината.
Продуктите на компанията са предпочитани и от хора, с естетически вкус и афинитет към красивото външно оформление.

Живеем във времена, в които честните и открити отношения са голяма рядкост, затова всеки, който веднъж е ползвал услугите на компанията се връща отново, тъй като знае, че за Decor Garden лоялността и индивидуалното отношение към всеки клиент е на първо място.

Декор Гарден декоративни градински елементи.

Фирмата предлага продукти, които са изработени от висококачествени материали, съобразени с модните тенденции на съвремието ни и на цени, които биха допаднали на всеки клиент.

Компанията предлага както готови декоративни бетонови отливки, така и изработка на градинско оборудване по каталог или по собствен проект на клиента.

Индивидуалният подход към всеки свой клиент, достъпните цени, спазването на сроковете при доставка и любезното отношение на служителите на компанията привличат все повече и повече лоялни клиенти и партньори.

ДЕКОР ГАРДЕН EООД декоративни градински елементи, Décor Garden е вашият верен партньор в градинското обзавеждане.

Виж какви фонтани видях!

Публикувахте от Decor Garden в Събота, 9 септември 2017 г.