Експорт импорт на растения, градински продукти 🚚 Онлайн магазини 💻 🛒 Декоративни разсадници 🌴

Декоративен разсадник БУЛЛАНД ТРЕЙД ООД VIP

Logo-Bulland-Trade

Декоративен разсадник Булланд Трейд ООД

Декоративен разсадник Булланд Трейд ООД

Разсадникът е основан през 2004 година. Основната дейност производство на богато разнообразие на декоративна растителност.

В  декоративният разсадник, разположен в с. Братаница, област Пазарджик се отглеждат по холандска технология и европейски стандарт:

Висококачествени широколистни цъфтящи и вечнозелени храсти,

Иглолистни храсти и едро размерни дървета.

В асортимента на произвежданата растителност е застъпено богато видово разнообразие. Има повече от 200 широколистни и над 100 иглолистни видове. Храстите се отглеждат в контейнери с вместимост 1.5 , 3, 5 и 10 литра, а дърветата в 45, 75 и 100 литра. Това създава възможност растителността да бъде засаждана през цялата година и по този начин да бъдат улеснени усилията на специалистите по озеленяване, както и на всички, които имат отношение към красотата на растителния свят.

Декоративен разсадник Булланд Трейд.

Разсадникът приема посетители с професионален бизнес интерес всеки ден с предварително уговорена среща и любители, желаещи да закупят единични бройки растения в нашия градински център от 8.30 до 17.30 часа през седмицата, от понеделник до петък, и до 14.30 часа в събота.

ОНЛАЙН МАГАЗИН – http://www.bulland-ltd.com