Градинско и парково оборудване 💈 Градинска украса орнаменти 💎 Градински настилки 💵

ЕРИДАН ООД декоративни камъни

logo-Eridan

Eридан ООД декоративни камъни за всеки вкус

Eридан декоративни камъни

Eридан ООД е създадена през 1991г. Разполага със собствена производствена база в с.Храбърско и склад и офис в София близост до околовръстен път. Ние сме първата фирма, която от преди 27 години започна да предлага декоративни камъни на българския пазар.

Декорация на градина с декоративни камъниДекоративните камъни намират приложение за оформяне на малки архитектурни композиции в паркове, градини, помещения.

Особено подходящи са за аранжиране на aлеи, зимни градини, акценти при зелени и цветни пространства, водни площи, аквариуми, съдове за цветя, ЗЕН-градини и др.

Декоративни камъни за градинаПредлагаме основно- обработени естествено оцветeни камъни,натурални речни камъни и речен кварц и цветен керамзит.
Обработените камъни се получават след оформяне и пресяване по размери на природни, естествено цветни камъни : бял и розов мрамор, зелен вулканит, черен гнайс, зелен серпентинит, речен кварц, речен камък. Предлагат се със следните размери:
Обработени камъни:- 4-8 мм, 8-12мм, 12-20мм, 20-32мм, над 32мм
Речен кварц:- 8-12мм,12-20мм, 20-32 мм
Речни камъни:- 32-60мм, 60-90мм, 90-120мм над 120мм
По желание на клиента можем да доставим декоративни камъни други рамери, цветове и опaковки.

Подходящи за интериорни и функционални решения в градини, жилища, хотели, обществени сгради, паркове. Също и за изработване на мозайки, битови и индустриални подове, насипване на паркинги и пътища, аранжиране на аквариуми.

Обработени декоративни камъни

Eридан ООД предлага основно- обработени естествено оцветни камъни, натурални речни камъни и речен кварц и цветен керамзит. Обработените камъни се получават след оформяне и пресяване по размери на природни, естествено цветни камъни. Това са бял и розов мрамор, зелен вулканит, черен гнайс, зелен серпентинит, речен кварц, речен камък. Предлагат се със следните размери: Обработени камъни: – 4-8 мм, 8-12мм,12-20мм, 20-32мм, над 32мм Речен кварц: – 8-12мм,12-20мм, 20-32 мм Речни камъни: – 32-60мм, 60-90мм, 90-120мм над 120мм По желание на клиента можем да доставим камъни други рамери, цветове и опaковки. Търговските опаковки за различните размери са : – за размер 4-8 мм – прозрачни пластмасови кофи от 1,5 и 6 кг. – за всички останали размери – пластмасови мрежи от 2,5,10,15,25 кг. Цветните керамзити се използуват за украса на вътрешни зелени площи, зимни градини, вази, саксии, кашпи.По-лек е от водата и не се “вкопава” в земята, като запазва влагата в почвата.

Доставят се от Италия – фирма “Flortis”, известна с високото качество на произвежданите продукти за градината. Получават се чрез изпичане на оцветена бяла глина. Цветните керамзити се предлагат в една фракция: 6-8 мм и в четири цвята, близки до естествените: бял, червен, зелен и жълт. Доставят се в полиетиленови пликове от 5 литра (оригинална опаковка). Допълнително се предлагат и разфасовки в прозрачни кофи от и 1 л. 1 литър тежи около 0.5кг. За да покрием един квадратен метър са необходими около 10литра/5 кг./ цветен керамзит. Можем да доставим неоходимите количества ,при поръчка на стандартни размери, в рамките на пет работни дни. В галерията можете да видите варианти за оформяне на различни елементи от градината и жилището, като с камани и фантазия може да се постигне невероятен и най-вече неповторим, запомнящ се ефект гарантиращ личното присъствие.