Онлайн магазини 💻 🛒 Поливни системи 💧 Торове🌿 Растителна защита 🔐🍀 Агроаптеки ⚕️ Съдове за цветя 🏺 Парници, оранжерии изработка, оборудване 📭

ФОТОНИТИ БГ ЕООД

Photonity-BG-logo

ФОТОНИТИ БГ, продукти за оранжерийно оборудване.

РАСТЕНА, продукти за оранжерийно оборудване

Фирма Фотонити се развива успешно в предлагането на широка гама продукти за оранжерийно оборудване – осветление, торове, вентилация и поливни системи.
Голяма част от работата ни е свързана с предлагането и намирането на реални, работещи решения за отглеждане на растения в отворени или затворени пространства.

Категории ПРОДУКТИ, които предлага Агроаптека Фотонити:  ПОЧВИ И СУБСТРАТИ, САКСИИ И КОНТЕЙНЕРИ, РАЗСАЖДАНЕ И ВКОРЕНЯВАНЕ, ТОРОВЕ И ДОБАВКИ, ХИДРОПОНИКА И ПОЛИВАНЕ, PH И EC, ОСВЕТЛЕНИЕ, ВЕНТИЛАЦИЯ, КОНТРОЛЕРИ И ТАЙМЕРИ, БОКСОВЕ, КНИГИ, ИНСТРУМЕНТИ И ПРЕПАРАТИ.

Онлайн магазин. От онлайн магазина могат да бъдат закупувани само стоки, които системата позволява да бъдат добавяни в пазарската кошница. Всички цени са с начислен ДДС.

Натрупаният опит, непрестанното търсене на нова информация и колаборацията с научните институти ни помага да сме максимално адаптивни и ефективни, в предлагането на продукти и съвети за използването им.
Работим в тясно взаимодействие с агрономи от Гърция, както и с големи складове в Гърция и България, което ни дава възможност за развитие и иновации в изпълнението на проекти.

Можете да намерите нашите магазини в гр.София – кв. Редута, ул. Попова шапка 33,

в гр. Бургас –  ул. Оборище 75, тел. +359 876 160 816

 ФОТОНИТИ БГ, продукти за оранжерийно оборудване. Магазини в София и Бургас.