Градински мебели ⛱️ Градинска украса орнаменти 💎 Градински настилки 💵 Барбекю градински аксесоари 🍖 Съдове за цветя 🏺

ЕТ Гама – обзавеждане за паркове и градини

Gama-ET-logo

ЕТ Гама – обзавеждане за паркове и градини

Гама обзавеждане градини

Фирма ЕТ Гама – Вълю Вълев  е регистриранa през 1989 г. от Вълю Желев Вълев.

Разполагаме със собствена складова и производствена база на територията на Димитровград, ул. Бузлуджа 50 от около 3 000 кв м.площ: в т.ч 800 кв.м застроена площ.

Фирма ЕТ Гама – Вълю Вълев изработва декоративни изделия от бетон за обзавеждане на паркове и градини – кошчета за отпадъци, чешми-дворни, чешми-фонтани, пейки, кашпи. А също и комплекти маса с пейки, бетонови елементи, тротоарни плочки, бордюри, шапки за огради и колони, шапки за комини и др.

Изделията са на база циментово-мозаечна смес с армировка. Някои от изделията като Градински пейки са с полимерно покритие и всички в основата си имат метални пластини за замонолитване. Чешмите са с изящни форми, армирани, шлайфани, обработени с импрегнатори. Кошчетата за отпадъци са с капак-пепелник и са „Защитен промишлен дизайн“ в Патентно ведомство.

Всички форми и калъпи за декоративните изделия са проектирани и разработени във фирмата.

Гама обзавеждане градини Градина БГ

С някои от изделията са аранжирани паркове в София, гр.Поморие, Медицинска академия-Плевен,центъра на гр. Айтос, центъра на гр. Павликени, гр. Костенец, гр. Пловдив, гр. Димитровград, училищни дворове в София, Своге и др.

Ние предлагаме добър избор от продукти с: Различна и приятна визия. 2 години стандартна гаранция и възможност за удължаване. Гарантирано качество на използваните материали. На нашите клиенти ние обещаваме всяка година да ги изненадваме с нови модели

Добре дошли в ЕТ Гама обзавеждане градини.