Градински центрове 🌳 Градинска техника 🛠 Градинско и парково осветление 💡 Онлайн магазини 💻 🛒 Барбекю градински аксесоари 🍖 Озеленяване страната 🌷 Винарни 🍷

Градински център ЗЕЛЕНА ЛИНИЯ

Zelena-Liniya-logo

Градински център Зелена Линия

градински център Зелена Линия

Нашият градински център Зелена Линия е разположен непосредствено до околовръстното шосе на град Пловдив. Или по-точно в началото на Новият път за село Марково.
В него ще откриете богат асортимент на декоративна растителност /иглолистни, широколистни, храсти и цъфтящи/, градинска техника и инструменти, барбекюта и аксесоари, съдове за цветя, естествен камък /за настилки, облицовка и декорация/.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Закритата търговска площ от 1000кв.м., позволява да предложим на клиенти ни всичко за двора и градината на едно място. За Пловдив и региона дистрибутираме на едро и дребно почвени смеси Florimo. Същевременно сме специализирани в проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи.

Обслужваме множество търговски и жилищни площи на територията на Пловдивска област и цяла южна България.

Зелена Линия озеленяване

Също предлагаме самостоятелно проектиране и изграждане на поливни системи. Земеделска техника

Нашите опитни градинари и ландшафтни специалисти, предоставят услуги за озеленяване и поддръжка по изключително бърз и професионален начин, за пълна удовлетвореност на клиентите.

Разкошните вази!! 😍 Само в градински център „Зелена Линия“ , а ако Ви възникне въпрос, с Вас сме на +359 888 40 10 67 🙂

Нашият персонал е в процес на непрекъснато обучение свързано с новите технологии, инструментариум и постижения в озеленителната индустрия. От тях можете да получите експертни съвети по всяко време.