Градински центрове 🌳 Озеленяване страната 🌷 Интериорно озеленяване 👨‍🏫

Градински центрове Декор Цвет

Dekor-Tsvet-Logo-Gradina-BG

Градински центрове Декор Цвет

Градински центрове Декор Цвет

Основната цел на всички нас от Декор Цвет е да донесем природата близо до хората – в техните домове, работни пространства и градска среда. И така да подобрим качеството им на живот.

Затова се занимаваме с озеленяване във всичките му форми. От проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи през производство на цветя от собствен разсад до продажба на растения и продукти за градината. Специализирани сме в цялостните решения и тяхната реализация.

Благодарение на специализираното си образование в областта на ландшафтната архитектура и на дългогодишния си опит в проектирането, изграждането и поддържането на зелени пространства, днес целият ни екип смело може да заяви, че решенията ни са все по-интересни, а градините ни стават все по-красиви с годините. По този начин клиентите ни са все по-доволни. А ние се гордеем с всеки наш изпълнен проект. И всичко това постигаме без да правим компромиси с качеството.

Градински центрове Декор Цвет Gradina BG

Градинските центрове Декор Цвет се намират в Пловдив, на Карловско шосе непосредствено преди и след с. Труд. В нашите градински центрове ще намерите голямо разнообразие от контейнерни декоративни храсти и декоративни иглолистни и широколистни дървета. А също така и много видове многогодишни и сезонни цветя.

Добре дошли в Градински центрове Декор Цвет.