Градински центрове 🌳 Градински мебели ⛱️ Градинска техника 🛠 Градинска украса орнаменти 💎 Торове🌿 Къмпинг оборудване ⛺ Барбекю градински аксесоари 🍖 Агроаптеки ⚕️ Съдове за цветя 🏺 Земеделска техника 🚜 Водни площи, басейни, джакузи 🐟

MR.BRICOLAGE VIP

MrBrikolazh-gradina

За Дома и Градината – Mr.Bricolage

За Дома и Градината - Mr.Bricolage BG

Веригата Mr.Bricolage в България наброява 11 магазина, разположени в 8 града – София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

За много българи Mr.Bricolage е символ на уютен дом и красива градина. Тук са събрани на едно място всички необходими продукти за ремонт и декорация на дома и градината. Тук във всеки ден от седмицата можеш да разчиташ на приятелско отношение и компетентен съвет, нови идеи, доказано качество и пазарни цени. Това е основната грижа на целия наш екип.

В градинския център на Mr.Bricolage ще намериш огромно разнообразие от стоки за поддръжка и оборудване на градината, разделени в 2 основни категории:

Градинска техника, която включва Електрически и ръчни инструменти за поддръжка на градината; Поливане; Работно облекло и принадлежности; Борба с вредители; Винарство и изба.

Градинско оборудване и растителност, което включва Външна и вътрешна растителност;  Почви и торове; Съдове и принадлежности за засаждане; Тревни смески, семена, луковици и разсади за цветя, зеленчуци и подправки; Градински мебели и принадлежности; Барбекюта и аксесоари; Басейни, джакузита и препарати; Външна декорация; Къмпинг; Огради и оборудване; Фонтани и водни площи.

Освен да пазаруваш в магазините, можеш да поръчаш и онлайн на www.mr-bricolage.bg или на телефон 0700 88 111.

За поръчки по телефона на стойност над 200лв се възползвай от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в градовете, където има магазин Mr.Bricolage.