🌳 Градински центрове 💵 Градински настилки 🍃 Озеленяване София 👨‍🏫 Интериорно озеленяване и вертик. стени 🍀 💻 Онлайн магазини 💐 Mагазини за цветя софия

НЮ ГАРДЕН ООД VIP

Logo New Garden

Вътрешно озеленяване – Ню Гарден

Вътрешно озеленяване - Ню Гарден

Основна дейност фирмата развива в проектирането, изграждането и поддържането на зелени площи.

Занимава се с търговия с декоративна растителност и аранжиране.

Натрупали сме богат опит и в организирането на аранжирането на различни събития – пресконференции, кръгли маси, коктейли, концерти.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Вътрешно озеленяване - Ню Гарден, СофияФирма НЮ ГАРДЕН ООД изгражда и поддържа:
Декоративни дървесно-храстови групи
Кътове за отдих, барбекюта, беседки
Тревни площи. Тревният килим с равномерната си зелена повърхност служи не само като най-добър фон за изява на другите декоративни растителни групи, но и като елемент обединяващ различните тематични кътове в една градина или парк.

Алпинеуми, скални кътове и сухи реки.
Алпинеумът е опит да се пресъздаде скалиста природна местност. В градината той пресътворява планината, доближава ни да нея. Той се състои от свободно подредени камъни и алпийска растителност. Подреждането трябва да се направи така че да не си личи човешката намеса.

Градински център Ню Гарден.
Градинският център се намира в село Лозенец, община Царево, област Бургас. На ул. Странджа № 11а, срещу автогарата. Вижте на картата.

В градинският център на Ню Гарден, Ви очаква цветно разнообразие: различни градински растения, атрактивни саксийни цветя, кокетни балконски цветя, външна студоустойчива растителност, препарати, торфен субстрат и др. Извършваме търговия на едро и дребно.

Работно време: 09:00-12:00/15:00-20:00
тел. 0896 718 510  имейл: lozenets@newgarden.eu

NEW GARDEN LTD

Публикувахте от New Garden в Четвъртък, 1 март 2018 г.

Водни ефекти – водни басейни.
Говорейки за красотата на градината не можем да пропуснем водните площи. Те внасят дълбочина и прохлада в градината, действат успокояващо и тонизиращо.

Декоративни настилки, плочопътеки. Алейните настилки са едни от основните елементи в градината. Те допринасят за цялостното оформяне на екстериора и улесняват и насочват движението, както на хората, така и н превозните средства. С елементите на настилките може да се постигне разнообразен рисунък, да се създадат интересни фигури.

Ню Гарден – озеленяване.