Градински центрове 🌳 Онлайн магазини 💻 🛒 Градински настилки 💵 Озеленяване София 🍃 Интериорно озеленяване 👨‍🏫 Mагазини за цветя София 💐

НЮ ГАРДЕН ООД VIP

New-Garden-logo

Вътрешно и външно озеленяване – Ню Гарден.

Вътрешно и външно озеленяване - Ню Гарден

Основна дейност фирмата развива в проектирането, изграждането и поддържането на зелени площи.

Занимава се с търговия с декоративна растителност и аранжиране.

Натрупали сме богат опит и в организирането на аранжирането на различни събития – пресконференции, кръгли маси, коктейли, концерти.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Вътрешно озеленяване - Ню Гарден, СофияФирма НЮ ГАРДЕН ООД изгражда и поддържа:
Декоративни дървесно-храстови групи
Кътове за отдих, барбекюта, беседки
Тревни площи. Тревният килим с равномерната си зелена повърхност служи не само като най-добър фон за изява на другите декоративни растителни групи, но и като елемент обединяващ различните тематични кътове в една градина или парк.

Алпинеуми, скални кътове и сухи реки.
Алпинеумът е опит да се пресъздаде скалиста природна местност. В градината той пресътворява планината, доближава ни да нея. Той се състои от свободно подредени камъни и алпийска растителност. Подреждането трябва да се направи така че да не си личи човешката намеса.

 

 

 

Градински център Ню Гарден.

Градински център Ню Гарден

 

Градински център Ню Гарден ООД  Лозенец разработва своята дейност от 2016г., като предлага разнообразен асортимент от  декоративна растителност, включително  озеленяване и поддръжка на зелени площи за Бургаския район.

Отворени  7 дни в седмицата, имаме всичко, което любителят на растенията може да има нужда. Имаме достъп до  различни сортове трайни насаждения, храсти, рози, дървета и жив плет. Това означава, че клиентите на нашия Градински център имат не само много по-голям избор , отколкото където и да е другаде, но ще могат да се запознаят с новите сортове растения, всички на много конкурентни цени.

Може да ни намерите на адрес :

ул. Царевски път, до х-л “Сънсет бийч” Вижте на картата.
Работно време: 09:00-12:00/15:00-20:00
тел. 0896 718 510

Градински център Ню Гарден

Градински център Ню Гарден.

Водни ефекти – водни басейни.
Говорейки за красотата на градината не можем да пропуснем водните площи. Те внасят дълбочина и прохлада в градината, действат успокояващо и тонизиращо.

Декоративни настилки, плочопътеки. Алейните настилки са едни от основните елементи в градината. Те допринасят за цялостното оформяне на екстериора и улесняват и насочват движението, както на хората, така и н превозните средства. С елементите на настилките може да се постигне разнообразен рисунък, да се създадат интересни фигури.

Вижте едно клипче, разкриващо нашата разнообразна дейност: