Декоративни разсадници 🌴 Озеленяване страната 🌷

РАЗСАДНИК МАНЧЕВИ

Razsadnik-Manchevi-logo

Декоративна растителност – Разсадник Манчеви.

Декоративна растителност - Разсадник Манчеви

Ние сме семейна фирма, специализирана в производството на разнообразна декоративна растителност. Разсадник Манчеви предлага изключително собствена продукция. Нашето производство се отличава с високо качество, разнообразие и конкурентни цени. Ние се стремим се да се докажем като един от лидерите на пазара за декоративни храсти. В нашата работата залагаме основно на професионализъм и лоялност към клиентите. През годиние сме изградили трайни отношения с повечето от тях.

Разсадник Манчеви се разширява постоянно и обновява производствената си база. Ние ежегодно увеличаваме видовото разнообразие на отглежданите от нас растения. Към момента производствената ни база е 50дк. Предлагаме и засаждане на декоративна растителност. През годините, имаме дългогодишната практика в областта на озеленяването. Озеленявали сме множество обекти (частни и обществени) на територията на цялата страна.

Декоративна растителност – Разсадник Манчеви.

Нашата фирма има всички необходими разрешителни за производство и продажба на декоративна растителност. Разсадник Манчеви притежава и сертификат за коректна фирма. Това свиделство е издадено от Изследователски център за клиентски мнения. Ще изброим някои от основните групи растения, които отглеждаме в нашия разсадник. Растения за жив плет – лугуструм, туя източна и др. Също така: вечно зелени иглолистни растения – туя източна, западна и смарагд. Растения за алпинеуми – сабина, радиканс и други. И не на последно място: широколистна растителност с опадливи листа – ясен, албиция, див рошков.

Разсадник Манчеви е разположен в с. Лесичери, община Павликени, област Велико Търново. Извършваме доставки и засаждане на територията на цялата страна.

Декоративна растителност – Разсадник Манчеви.