Експорт импорт на растения, градински продукти 🚚 Декоративни разсадници 🌴 Парници, оранжерии изработка, оборудване 📭

Разсадник Silver Tree

Silver-Tree-logo

Разсадник Silver Tree

Разсадник Silver Tree Gradina BG

Разсадникът се намира в покрайнините на град Велинград – в местността Сивек. В нашия разсадник ние отглеждаме първо качество иглолистни дръвчета като сребрист смърч, атласки кедър, субалпийска ела. А също така и други представители на дървесната флора. Ние се стремим винаги да предоставим на нашите клиенти красива и здрава продукция на конкурентни цени.

В нашия декоративен разсадник продаваме 12 годишни фиданки с немска генетика на цени от 100 до 200 лева на линеен метър в зависимост от качеството на конкретните екземпляри. Свържете се с нас за повече информация, наличности и цени на едро!

Също така нашата фирма предлага оранжерии в комплект с проекта за тяхното инсталиране. Цялостно оборудване за отглеждане на цветя, зеленчуци и плодове.
Оранжериите се продават като съоръжения (без земята). Съоръжението е с топлообменик пригоден за работа с минерална вода и е комбинирано с котел на дизелово гориво. Котелът има възможност и за монтиране на газова горелка. Цена – по договаряне. Добре дошли в Разсадник Silver Tree.