Градински центрове 🌳 Онлайн магазини 💻 🛒 Декоративни разсадници 🌴 Озеленяване страната 🌷

ШАКИ ЕООД

shaki-logo–zeleno-bg

Декоративни растения ШАКИ ЕООД

изпълнение на проекти за озеленяване градина бг

ШАКИ ЕООД има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. Производствена база – 80 декара.

Производството на декоративни растения – ШАКИ.

Проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други. производството на декоративен посадъчен материал

декоративен посадъчен материалOнлайн магазин! Скъпи клиенти, заповядайте в новия ни онлайн магазин!
Ние сме компания, която се отнася с особено внимание към Вас и Вашите желания. Независимо дали става въпрос за малката ви зимна градина или голям парк, ние работим с еднакво усърдие и желание да удовлетворим вашите виждания. Влагаме много позитивна енергия и натрупания през годините опит, за да може крайния резултат да ви носи добро настроение и визуална наслада.

Ландшафтен дизайн. Ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. Все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно. За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така Вие ще добиете реална представа.

Заповядайте при нас!

Производството на декоративни растения – ШАКИ ЕООД.