Градински мебели ⛱️ Градинска техника 🛠 Градинска украса орнаменти 💎 Къмпинг оборудване ⛺ 💡 Градинско и парково осветление Барбекю градински аксесоари 🍖 🍀 💻 Онлайн магазини

SHOPIXX.EU

Logo-Shopixx

Онлайн магазин – Shopixx.eu.

Онлайн магазин - Shopixx.eu

Shopixx.eu е Вашият онлайн магазин. Предлагаме: градински шатри и павилиони, къмпинг продукти и продукти за свободното време. А също и домашни декорации и решения, бар столове и маси, оборудване за хотели, ресторанти, заведения от всякакъв характер, кабинети, студия. При нас ще намерите и празнични декорации и украси, инструменти, стоки за бита, фото чанти, чанти за лаптопи, калъфи за смартфони и таблети, преносими батерии и флаш памет и много други.

За градината предлагаме – градински мебели, градински шатри и павилиони, сгъваеми и сглобяеми, градинско осветление, грилове и барбекюта. Също и аксесоари, пейки, люлки, хамаци, свободното време – къмпинг шатри, аксесоари, батерии, сгъваеми столове, шезлонги и др.

Продуктите, които се предлагат от www.shopixx.eu са с отлично качество. Нашата цел е клиентите и потребителите да се радват по-дълго време на закупените стоки. Нашите продуктите са маркови и популярни в Европа, а и в света със своето качество и надеждност. Пример за това са и фото чантите и раниците. А също и аксесоарите за всички, които обичат и се занимават със снимане – Мантона, Вангард са само част от марките, които предлага магазина.

На Клиентите на Шопикс.Еу предлагаме промоционалните цени и отстъпки за по-големи количества, а и не само за количества.

Продуктите са налични в собствен или партньорски склад и могат да бъдат изпратени в бързи срокове.  Офисът и склада на фирмата се намират в обл. Бургас, Айтос 8500, ул. Кирил и Методий 11.  Постоянно нарастващият брой продукти дава голям избор на клиентите на онлайн платформата. Те лесно и бързо могат да поръчат желаната стоки и продукти само чрез няколко кликвания!

Онлайн магазин – Shopixx.eu  пожелава повече усмихнати дни и положителни емоции!