💵 Градински настилки 🍃 Озеленяване София 👨‍🏫 Интериорно озеленяване и вертик. стени 💻 Градинарски сайтове блогове организации

ТИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ ООД ландшафтна архитектура

Logo

 ТИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ ООД ландшафтна архитектура и всичко свързано.

ТИ ЕЙЧ ландшафтна архитектура

Ти Ейч Консултинг е фирма, тясно специализираща в ландшафтна архитектура и целият набор от услуги. Гамата от обслужващи дейности покрива целият процес по озеленяване. Започвайки от проектирането и завършвайки с необходимата поддръжка на вече изградените зелени площи.
“Ти Ейч Консултинг” е компания с мисия. Основна цел на чиято е е представянето на услуги с безупречно качество и същевременно изграждане на ландшафтни традиции и устойчива екологична среда. Екологична среда преди всичко.

 

Услуги: Ландшафтно проектиране, Озеленяване, Поддръжка на зелени площи, Автоматизирани поливни системи, Интериорно озеленяване, Специфично озеленяване, Водни ефекти и фонтани, Строително монтажни работи, Контрол и одит, изграждане на Детски площадки и кътове, Снегопочистване.  БЛОГ  на TH Consulting – полезни съвети за озеленяване и Ландшафтна архитектура.

ТИ ЕЙЧ КОНСУЛТИНГ ЕООД ландшафтна архитектура – озеленяване и поддържане на зелени площи.

Как да се подготвим за пролетта?

„Добрата подготовка на зелените площи е от съществено значение за бъдещото озеленяване.“Няколко съвета как да подготвите вашата градина през пролетта.http://www.thconsulting.eu/как-да-се-подготвим-за-пролетта/

Публикувахте от TH Consulting – Озеленяване и поддържане на зелени площи в Петък, 23 март 2018 г.